AKTUELNO

HAIR STORY

INTERVJU

VAŠE PRIČE

Autor: Marina Veskovic

Zlatibor
Planina koja odiše svežinom, koja lebdi vazduhom šireći se poput snežne lavine noseći sa sobom uspomene. Stvorena za ljubav, odmor, uživanje, lečenje, sport, rekreaciju I još mnogo toga, daruje nam svoje tlo za uživanje u njemu.
Prijatna za sve koji žele da se predaju prirodi I osete njene čari. Druguje sa rekama I jezerima, kolo igra sa Jelama , borovima, a pleše sa brezama, lipama , jasenovima, stvarajući magiju koja nas doziva da koračamo njenim šumama, putevima, puteljcima, uređenim stazama.
Tako divna daruje nas sa čistim izvorima, čija voda lekovito utiče na svakoga, a uvek nas spremno dočekuju kada se vraćamo iz dugih šetnji, voda hladna I bistra osvežava , daje snagu I rashladjuje telo.
U dubokim šumama njeni stanari zeke, mede, lije, žive tiho I povučeno, ali ipak su tu I to maramo znati I ne smemo im remetiti staništa.
Uredni I uslužni hoteli I pansioni nas čekaju, I trude se da nam pruže najbolje što posediju, ali pre svega osećaj kao da smo kod kuće tako da je domaćin je za njih prava reč.
Ukusni specijaliteti su tu da nas nahrane I pruže nam užitak domaće sveže kuhinje, čije ukuse I mirise nećemo zaboraviti I uvek ćemo im se sa radošću vraćati.
Uspomene koje nam daruje su neprocenjive kao I osećaj preporođenosti, od svih životnih okolnosti koje nas iscrpljuju.
Uvek ćemo se vraćati ovoj divnoj planini, a kada odemo sećaćemo je se sa divljenjem.