AKTUELNO

HAIR STORY

INTERVJU

VAŠE PRIČE

Autor: Dragana Janković

Melem za moje misli su misli svakodnevice, a to su misli majke 🥰 koja misli na svoju dečicu danonoćno, da budu dobri, pametni, srećni, zdravi i veseli.

Da me ujutru kad ustanu zagrle najjače što mogu i da mi svako veče kao i do dan danas požele laku noć, kažu mi da me vole najviše na svetu 🌍 i poljube pred spavanje 🥰 to je melem moj. Kada su njihove ručice oko moga vrata, kada se igramo, mazimo i zajedno uživamo u toj ljubavi ❤️ majke i dece. Zar postoji veći melem od toga?

Za mene su oni melem moj na duši, melem za srce ❤️ moje, melem na svaku ranu koju mi drugi nanesu, melem za moje oči i uši, NAJVEĆI MELEM U MOM ŽIVOTU, moja dva čeda koja su dve LJUBAVI ❤️ mamine, dve sreće i dve duše 🥰.

Melem za moje misli je onaj kada ih povedem na njihovo, a i moje omiljeno mesto, a to je reka gde uživamo, pecamo 🎣🐟 ribice jer nam je to sport koji obožavamo, a meni i sport i melem za opuštanje mojih misli uvek kada sam pored vode jer me ona beskonačno smiruje i na moje misli zaista ostavlja pravi MELEM, od svake napetosti i nervoze mene reka smiruje, kao šlag na torti meni je reka melem za misli. 🥰